Что такое "Авто спор"?
- Некрасов
- Старейшина
- Вы являетесь членом ФАУ?: Нет
- Контактная информация:
Re: Что такое "Авто спор"?
Хм. А я якраз-таки бачив цей проект без меж, точніше - поза межами. Шось більш інтернаціональне, ніж окремий острівець "Ралі в Україні". Сайти, схожі з нами за принципами та духом, є і в Росії, і в Білорусі - а от своєрідного об'єднаного проекту ще не було. Тому й не хотілося підкреслювати національне похождення... Втім, дякую за зауваження, візьму до уваги.
- Klinsman
- Новичок
- Контактная информация:
Какая новая тема заседания?
- ramon
- Новичок
- Вы являетесь членом ФАУ?: Да
- Контактная информация:
Вже пройшов майже тиждень після першого засідання, а ніхто не написав жодного відгуку
тоді буду першим!
Ідея дуже класна, реалізація також! Слідкував за бесідою на одному подиху, навіть не помітив, як пройшли 2 години і навіть здалось, що двох годин явно мало....
І можу запропонувати наступну тему: Клас ЛАДА 1600Н! (По свіжих слідах теми про Н4 стандарт)
дякую!
тоді буду першим!
Ідея дуже класна, реалізація також! Слідкував за бесідою на одному подиху, навіть не помітив, як пройшли 2 години і навіть здалось, що двох годин явно мало....
І можу запропонувати наступну тему: Клас ЛАДА 1600Н! (По свіжих слідах теми про Н4 стандарт)
дякую!
rallybox motorsport
- Kir
- Постоянный участник
- Контактная информация:
Какая тема завтрашнего заседания?
Поздравляю "Автоспор" и всех его участников с первым юбилеем! Это по-настоящему интересный и познавательный проект; спасибо всем тем, кто делает его таковым:)
-
- Новичок
- Контактная информация:
Эххх, уже больше 2х месяцев с последнего заседания прошло, хотелось бы спросить, а будет ли продолжение???
- Некрасов
- Старейшина
- Контактная информация:
Если и будет, то в каком-то совершенно ином формате. Не буду интриговать, мысли есть, но до воплощения пока далеко.
Спасибо за инфу, не знал о таком даже.