ramon писал(а):
Звичайно, якщо машини давали безкоштовно, то це було б супер, але такого не буває....
1 Виступають вони в У9 до того часу, поки не набереться необхідна кількість авто для класу (5шт)
По моторах тут не все так просто.... Я думаю що двигун ВАЗ 1600 на голову потужніший, ніж наприклад моторчик Дениса Бондарева на таврії...
Далі...
1 каркас - без нього нікуди.... ціна питання до 1000дол.
2 Ковші від 250дол за шт + ремні від 180дол\шт - разом 900дол
3 передні амо Bilstein B6 Sport - 300дол
4 КПП 7й ряд+пара 4.3+блок 1000дол
5 двигун Розпредвал з підйомом до 10.6, карбюратор один, поршні, шатуни, маховик -сток 600дол.
От і маємо 3800дол на підготовку машини...
Машину можна знайти від 1000дол, тобто свіжо побудована машина буде вартувати приблизно 5000-6000дол....
А якщо купувати БУ запчастини, то машину можна підготувати за вдвічі меншу ціну....
Головне бажання :)
Та я мав на увазі те що я там хочу бачити

! І взагалі я рахую що каркас, ковші та ремні обов'язкові для будь якого класу-вони часто розділяють життя і смерть екіпажу(від аврійнажаль ніхто не застрахований

,та кращеб їх було поменше, чи взагалі не було).
Бажання є!!!! !Якщо б ще потрапити в якусь команду(при умові що я купив чи збудував машину за свої гроші) щоб хоч на гонці мене обслуговували(згоден платити за їх послуги), бо дома впринципі сам чи з татом можу віремонтувати, та й не маю ? тис. $ на технічку з персоналом

то в класі "ЛАДА 1600Н"(приблизно з такимиж машинами) їздив би із задоволенням!